Любовни вълнения по радио N-JOY

Специално предложение ще даде възможност за бранд интеграции в романтичния Топ 40 на радиото

Реклама

Всичко е любов! Или поне това е усещането на вълните на радио N-JOY в средата на месец февруари. С помощта на нашите слушатели ще съставим най-любовния и емоционален ТОП 40 с музикалните любовни хитове на всички времена.

Още от първите часове на 14-ти февруари в ефира на радиото ще звучи музика за влюбени. Ако искате да обвържете своя бранд с позитивното настроение на празника, можем да позиционираме ваша спонсорска заставка, чрез която ще пожелаваме ден, наситен с положителни емоции. Вашето присъствие ще бъде чуто в ефира на N-JOY и подкрепено в социалните медии на радиото.

Facebook пост с Ваше корпоративно изображение ще анонсира стартa на музикалния любовен маратон. В тази публикация ще поканим слушателите да изписват любимото си романтично парче, което да прозвучи в програмата ни в рамките на деня. Така ще съберем слушателския вот и ще определим 40-те най-любими песни за любов. Тях ще обявим в рамките на същата седмица, а на избран брой слушатели ще раздадем награди от Вашия бранд на живо в ефир.

Повече подробности за Вашето участие можете да намерите в нашето предложение.