Месец на Оскарите в платформите на bTV Media Group

Специално тематично предложение дава възможност на рекламодателите да станат част от телевизионната премиера на най-номинирания филм на 2023г.

Реклама

Емблематичната кампания на bTV Cinema „Месец на Оскарите“ стартира на 14 февруари (вторник) и в продължение на четири седмици обещава да прикове вниманието на зрителите с близо 60 отличени или номинирани от Академията за филмово изкуство заглавия. Филмовият канал на bTV Media Group ще представи ексклузивно и фаворита за тазгодишните награди с най-много номинации – цели 11 – „Всичко навсякъде наведнъж“ (2022 г.).

Специалното тематично предложение предлага контекстуална асоциация с филмовия месец в програмите на bTV и вселената на bWEB.

„Месецът“ ще стартира ударно с трите части от легендарната поредица с общо 17 оскара „Властелинът на пръстените“, които ще бъдат излъчени на 14, 15 и 16 февруари от 21:00 ч.

bTV ще ви направи от част от магията на киното чрез завладяващо съдържание и едни от най-вълнуващите и актуални филмови заглавия. Предлагаме да отправите послание към киноманите чрез алтернативни рекламни форми в основния канал bTV и филмовия канал bTV Cinema, както и да позиционирате бранда си в тематично актуално съдържание, свързано със света на киното.

Акцентът в програмата на 13 март ще бъде филмът, получил 11 номинации за „Оскар“ тази година, включително за: „Най-добър филм“, „Най-добър режисьор“, „Най-добър сценарии“, „Най-добра главна женска роля“. Часове след връчването на наградите  „Оскар“  ще излъчим едно от най-актуалните филмови заглавия за тази година. "Всичко навсякъде наведнъж“ e разказ за борбата на една обикновена жена срещу злото.

bTV Cinema отново ще зарадва аудиторията с едни от най-успешните заглавия, борили се за златната статуетка. Предлагаме специална възможност за присъствие като обвържем клиента с едни от най-добрите филмови постижения и премиерни заглавия чрез Спонсорирани Промо рамки и Promo Line Up на „КИНО в 21“, излъчени в разнообразни слотове.

Ще обвържем бранда на клиента с темa, свързанa с 95-тото издание на наградите „Оскар“ и актуалните новини около церемонията по връчването им. Брандът ще получи 20“ експозиция в един епизод на предаването през месец март, съобразен с продукта или услугата.

Екипът ни е на разположение да отговори на всички ваши въпроси.