„Отново на училище“ с радио N-JOY на 16 септември в Южния парк

И тази година незабравимото приключение „Отново на училище“ с радио N-JOY по традиция ще се проведе в Южния парк на столицата точно на старта на учебната година – на 16-ти септември

Реклама

Щури забавления, игри, интеракции, песни, смях и безброй подаръци ще радват децата и техните родители в Южния парк.

Освен много музика и игри със страхотни награди, отново ще поставим фокус върху безопасността на нашите деца и ще организираме реална среща на феновете на радиото с патрулни полицаи и пожарникари. По време на събитието ще има и акция на най-мащабната национална доброволческа кампания за почистване „Да изчистим България заедно“.

От 2015 година насам радиото провежда ежегодно мащабното събитие, с което цели да даде възможност на феновете на хитовата музика да се срещат директно със своите любими изпълнители, да посрещнат новата учебна година с усмивки, игри и много награди. През 2022 г. всеки желаещ можеше да се качи в истинска полицейска кола и да се снима с патрулен мотор със съдействието на полицаите от Главна дирекция „Национална полиция“. На Голямата поляна в Южния парк, имаше пожарна кола заедно с екип пожарникари от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, които учеха малки и големи как се стреля по мишена с пожарникарски маркуч. Повлияни от зачестилите произшествия и инциденти, на място пожарникарите и полицаите отделяха специално внимание, за да дадат на деца и родители ценни съвети за тяхната безопасност. 

По време на събитието „Отново на училище“ с радио N-JOY ще има различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, в които могат да се включат малки и големи. С участието си те ще  могат да спечелят страхотни награди от радио N-JOY и неговите партньори.

Всеки гост на събитието ще може едновременно да  изрази своята  съпричастност за опазването на околната среда и да посрещне новата учебна година с хитова музика и игри с награди. Заедно кампанията „Да изчистим България заедно“ и събитието на радио N-JOY ще насочат вниманието към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

Станете част от нашето незабравимо приключение BackToSchool с радио N-JOY! Амфитеатрално на голямата сцената ще бъдат разположени нашите партньори и спонсори. В специално изградени техни шатри те ще посрещат своите посетители, ще представят продуктите си и ще радват децата и техните родители с подаръци. Брандовете на нашите партньори могат да бъдат обвързани със спортните предизвикателства, като ще имат възможност да предоставят „голямата награда“ директно на сцената. Използвайки силата на радиото, една седмица преди събитието, в ефир, посредством спонсорски промо анонси и включвания на живо от нашите водещи, ще каним слушателите да се забавляваме заедно. В сайта на радиото и социалните медии ще бъде отбелязано и визуализирано Вашето участие. Нашето предложение може да видите тук.