Коледна кулинарна рубрика с топ готвачи по радио N-JOY

Любимата радиостанция стартира “Вкусът на празниците” с участието на Мария Жекова, Димитър Тончев и Севда Димитрова

Реклама

През месец декември в ефира на радио N-JOY стартира нова кулинарна рубрика с името “Вкусът на празниците”. Всеки делник в 12:30 ч. слънчевата водеща Нейа ще представя традиционни за България коледни и новогодишни ястия, хлябове или десерти от различните региони на страната.

Всяка седмица гост на Нейа ще бъдат едни от най-изтъкнатите и позитивни готвачи, познати ни от телевизионния ефир. Рубриката ще стартира на 12-ти декември със Севда Димитрова – първата жена победител във формата Мастършеф. Тя ще разкаже малко повече за постните и вегетариански ястия. След нея в ефира на N-JOY слушателите ще чуят Димитър Тончев – един от най-младите представители от формата в България, който ще представи модерен прочит на традиционната за България кухня. Рубриката ще завърши с последната носителка на титлата Мастършеф и водеща на предаването „Вкусът на България“ – Мария Жекова. Тя ще сподели със слушателите любопитни факти за конкретни сезонни продукти, рецепти за коледни и новогодишни ястия, както и тънкости за приготвянето им. Интервютата с рецепти за ястия ще бъдат публикувани на njoy.bg и споделяни във Facebook страницата и Instagram профила на радиото.

Ако искате да обвържете продукта или услугата си с тази рубрика, можете да го направите чрез промо-анонси, които ще се излъчват през целия период рубриката. В допълнение водещите ще провокират интереса на аудиторията на една от най-големите радиовериги в България към “Вкусът на празниците”.