Жест към специалните жени в живота ни

N-JOY предлага възможност на брандовете да се асоциират с положителните емоции от празника в ефира и онлайн мрежите на радиото

Реклама

Настройваме се на празнична вълна със специално предложение от радио N-JOY по повод 8-ми март, денят на Жената с главно Ж.

В продължение на 8 дни преди празника, ще провокираме слушателите да споделят кои са силните страни на техните половинки, майки, приятелки. Всички уникални ценности ще съберем под пост във Facebook страницата на N-JOY. Така комбинирайки радиоефира със социалните мрежи на радиото, ще дадем възможност на клиентите бърза реализация с широк обхват и добри резултати. Всеки слушател пък ще може да участва за подарък от спонсора, като просто отправи своя личен поздрав към любимата жена, посочвайки с какво прави живота по-красив и смислен.

Големият победител ще бъде само един и ще бъде избран на случаен принцип. А поредицата прекрасни пожелания ще споделим в ефира на радио N-JOY, една от най-големите радиовериги в страната.

Ако търсите възможност да асоциирате бранда си с положителните емоции на 8-ми март, вижте специалното предложение на bTV Radio Group.