360-лайвстрийм по време на финалния епизод на България Търси Талант

Гледайте ексклузиния формат на дългоочаквания финал на любимото изумително шоу

Реклама

360° финалите в дигиталното портфолио на bTV Media Group продължават да бележат ръст и да привличат потребители, а bTV Media Group продължава да бъде единствената българска медия, която излъчва подобен формат.

Подобно на предишния сезон, и тази година по време на излъчването на живо ще бъдат използвани две камери. Специалните постаменти и разположението им ще допринесат за още по-интерактивно усещане на атмосферата по време на оспорваните финални битки.

За да популяризираме 360° финал, ще организираме специална игра за зрителите. Отново във формат 360 видео, Крис Захариев ще отправи забавно предизвикателство към тях. Те ще трябва да намерят буквите от любима на  всички в шоуто дума. Всеки, който се справи със задачата, ще участва в томбола за 3 двойни покани за финала на „България търси талант“.

Чрез комбинация от алтернативни рекламни форми като спонсорирани промо тагове и аугментирана реалност с подходящи 3D обекти успяваме да предизвикаме вниманието на широката аудитория и да осигурим нестандартен подход към зрителя, чрез който заедно с финалистите, ще съпреживее емоцията от финала.  

Станете част от шоуто, превърнете традиционнта рекламна кампания в изумителна интеграция. Екип Дигитални продажби е на разположение за детайли и планиране на [email protected].