360-лайвстрийм за финала на „Гласът на България“ през юни

Любимият ексклузивен формат отново на екран с дългоочакваните финали на „Гласът на България“ НА ЖИВО

Реклама

Глобалните потребителски навици в контекста на COVID-19 все повече се промениха в посока отделяне на повече време на онлайн забавления чрез видео съдържание. Ние от bTV Media Group също отчитаме драстично покачване в интеркциите с дигиталното и телевизионното ни съдържание. През изминалите седмици, ние взехме всички необходими мерки, за да съхраним екипите си и същевременно да продължим да информираме и забавляваме зрителите. Сега, с надграден опит в създаването на качествено съдържание по време на извънредно положение, сме готови да дадем старт на концертите на „Гласът на България“ на живо!

Освен на живо по bTV, зрителите ни ще могат да преживеят големия финал и чрез 360-градусов лайв стрийм на glasat.btv.bg. Впечатляващото технологично изживяване ще ги „пренесе“ директно на сцената на предаването, по време на живото излъчване.

Зрителите на 360-градусовия лайв стрийм ще имат изключителната възможност да видят ексклузивни кадри от сцената на предаването.

Чрез този уникален за българския пазар формат, като спонсор ще получите експозиция на бранда чрез атрактивни cut-in-и по време на стрийма, както и допълнително рекламно присъствие, като периодът на комуникацията ще обхваща седмицата преди финала и ще включва допълнителни промоционални форми.

На вашето внимание са спонсорски пакети за обвързване с високотехнологичния стрийм, както и със „зрителската кражба“, при която зрителите ни ще могат да върнат един от отпадналите участници обратно на полуфинала.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама