Честит рожден ден, Lаdyzone.bg!

11 години вдъхновяваме женското ежедневие

Реклама

През месец ноември празнуваме 11-и рожден ден на любимия женски сайт и ще го отпразнуваме подобаващо като се върнем към основната тема на съществуването му – жената и това, което я вдъхновява.

Екипът на ladyzone.bg сa подготвили нещо специално. Освен емоционални срещи с прекрасни дами, потребителите на сайта ще открият и купища изненади.

Гости в материалите, посветени на годишнината, ще са популярни лица на BTV, сред които Деси Стоянова, Прея, Евелин Костова и Мария Жекова. Те ще споделят как се справят с отговорностите на ежедневието, откъде черпят енергия и лично вдъхновение. Основно лице и посланик на кампанията е добре познатата актриса и майка Радина Кърджилова.

Комбинация от промо клип, дигитални формати, и публикации в социалните мрежи ще подкрепят комуникационно кампанията, за да достигнат до максимално голяма аудитория на всички комуникационни платформи.

Екипът на дигитални продажби е подготвил специален спонсорски пакет, който включва PR публикации, които ще позиционираме в съдържанието на  месечната тема на Ladyzone, посветена на годишнината и ще подкрепим с постове в социалните канали на сайта. Осигуряваме допълнителна възможност за бранд интеграция в съдържанието чрез комбинация от:

  • цялостно брандиране на секцията, посветена на годишнината
  • брандиране на подкаст секцията „Малки Разговори“, в която ще гостуват лицата на кампанията, както и останалите страници на ladyzone.bg. Подкастът позволява и продуктово позициониране.
  • креативен банер формат, който се визуализира между текста в статиите на сайта, което ще обвърже бранда още по-тясно с аудиторията

За подобаващ финал на рождения ден, в края на месеца ще предизвикаме посетителите да участват в giveaway, който може да им донесе уникални награди от ladyzone.bg.

Годишнината на ladyzone.bg осигурява подходяща среда за позиционирането на вашия бранд и рекламна кампания, затова не се колебайте да се свържете с колегите от отдел „Продажби“ при интерес или въпроси.

Нека заедно вдъхновяваме женското ежедневие!