Цветно настроение и тематично съдържание през цялото лято в каналите на bTV Media Group

Тематичните канали предлагат подходящо съдържание за любители от всички жанрове

Реклама

Лятото е цветно и енергично, а преживяванията са разнообразни. Точно такава е и програмата в тематичните канали на bTV Media Group, която ще забавлява публиката през цялото лято.

Добро настроение и международен хумор обобщава заглавията в комедийния канал bTV Comedy. Забавлението и хуморът в летните месеци, които каналът осигурява, са идеален контекст за брандовете да демонстрират своята идентичност чрез ко-брандиране на една от най-развлекателните ефирни точки.

Богатата и разнообразна селекция от световни заглавия в различни жанрове ще държи вниманието на филмовите ентусиасти през целия летен сезон, създавайки утвърдителна асоциация с посланията на спонсора. Сред заглавията във филмовия маратон на bTV Cinema са „Троя“, „Фантастични животни“, както и поредицата „Бързи и яростни“.

Любовта е движеща сила през всеки сезон, и bTV Lady предлага възможност за въздействащо обвързване през романтично настроение и разнообразно съдържание, което ще подпомагне затвърждаването на ценностите на спонсора.

За всички фенове на спорта и качествения екшън, лятото ще бъде не по-малко наситено със силни емоции. Качествената среда на bTV Action ще вдигне адреналина на зрителите, предоставяйки възможности за изграждане на успешни комуникационни кампании чрез ко-брандиране на канала. Селекцията от екшън заглавия включва „Закон и ред“, “El Chapo”, “Наркос Мексико“ и дългоочакваната Суперкупа на УЕФА през Август.

Лятото е идеално време за брандовете да демонстрират своята креативна енергия. Разнообразното съдържание в тематичните канали на bTV Media Group ще държи вниманието на аудиторията ангажирано през целия летен сезон, създавайки възможност чрез специалното ни предложение за ко-брандиране на каналите – доказан гарант за видимост и запомнящи се интеграции на спонсорите.

Екипът ни е на разположение да съдейства по всички Ваши въпроси!