Изненадите на Великденския заек в bTV Media Group

Настъпването на пролетта ни зарежда със забавно настроение в подготовката за един от най-светлите семейни празници – Великден

Реклама

В специална празнична програма, наситена с емоции около Великденското преживяване, bTV Media Group кани магията на празника и ще допринесе със забавни мултиканални активности.

Зрителите ще имат възможност да участват активно и в специално създадена Великденска игра, непосредствено преди настъпването на празника, в периода 19.04-25.04.

Приканваме ви да открием заедно скрити Великденски символи, сред които зайчета и красиви, цветни яйца в дигиталните платформи на bTV.

Великденската игра ще бъде популяризирана и чрез телевизионните и радио канали на медията. Подкрепата на онлайн активацията в ТВ ще включва кампания с премиум форми - специално изработен тематичен overlay, който ще излъчим в селектирани предавания, както и ко-брандиране на един от най-развлекателните и забавни по съдържание канали - bTV Comedy.

В духа на празника, обичаните водещи на “Преди обед” и “COOLt” също ще привлекат вниманието на аудиторията с атрактивни live анонси за дигиталната активност.

В радио ще подкрепим дигиталната активация чрез промо и live анонси, спонсорски заставки в radio N-JOY и постове във Фейсбук страницата на радиото.

Eдин от най-харесваните женски сайтове Ladyzone.bg ще бъде верен съюзник на дамите с полезна информация за традициите и обичаите на Великден. Съдържателно ще обогати с интересни предложения за рецепти, заредени с празнично настроение материали за изработване на тематична декорация, както и насоки с разнообразни техники за боядисване на яйца.

Предлагаме ви да споделите празничното настроение чрез пъстрото тематично съдържание и мултиплатформено предложение за спонсориране на великденската активация, което екипът на bTV Media Group ще изготви специално за празника.

Очаквайте скоро!

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]