Изненадите на Великденския заек

Тематична селекция от активности ще радва зрителите на всички платформи в предпразничните дни до Великден

Реклама

В периода от 16-ти април до 02-ри май bTV Media Group кани магията на празника. Пъстро, тематично съдържание по bTV и bTV Comedy, и цветно мелодично настроение по радио N-JOY ще наситят емоциите около Великденското преживяване, и ще допринесат към забавна празнична активност в ladyzone.bg в подготовката за един от най-светлите семейни празници – Великден.

bWeb ви предлага специална интерактивна игра в цялото дигитално портфолио. „Открий Великденския заек“ ще даде възможност на потребителите да намерят Великденското зайче или Великденското яйце, които ще се появяват във всички сайтове на bWeb.

Празничното тематично съдържание на bTV ще даде възможност да станете част от Великденското настроение и да ангажирате вниманието на аудиторията през телевизионния екран. Специално изработен тематичен overlay формат ще комуникира посланията на клиента, излъчен в селектирани предавания в програмата на bTV в периода на Великденската активация.

Силата на Вашите послания ще намери място и чрез аудио интеграция в ефира на радио N-JOY, с която ще насочим всички усилия в подкрепа на онлайн играта. Ежедневната наситеност от промо анонси ще призовава слушателите да търсят изненадите на Великденски заек в сайта ladyzone.bg.

В периода на Великденската активация, от своя страна bTV Comedy ще зарадва зрителите си с разнообразно съдържание, наситено с емоции около празничното преживяване.

Станете част от великото пролетно търсене с нашето специално предложение тук (БГ/ЕН). Не се колебайте да се свържете с нас!

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]