Изживейте Коледната емоция с празничните предложения на bTV Media Group

Реклама

В очакване на споделените моменти с любимите хора, прекарани в домашния уют на коледните емоции, традиционно предлагаме възможността да отправите празничното си послание към Вашите потенциални и вече лоялни клиенти посредством интегрирана комуникация в телевизия, радио и онлайн платформите на bTV Media Group!

Предложението (BG/EN) включва вълшебна дигитална Коледа с изненади от рекламодателя, като потребителите ще могат да се забавляват, правейки своя избор на любима песен на Ladyzone.bg и в социалните профили на сайта. Обичаните водещи на Преди Обед ще насочват зрителите към Коледната уеб кампания чрез анонси за празничната активация.

Слушателите ще могат да поздравят любим човек с песен и тя ще звучи в ефира на радио N-JOY, а три пъти седмично ще публикуваме две песни, между които ще избират и ще печелят награди. Радио N-JOY ще подкрепи по най-атрактивния и ефективен начин онлайн активността, а чаровните ни водещи ще разкриват подробности в лайв включвания. Промо анонси и целодневни кратки заставки ще звучат в ефира и ще напомнят на слушателите, че могат да печелят награди.

ФИЛМОВА КОЛЕДА ПРЕД ЕКРАНА

Възможността да споделите празничното настроение и уют с нашите зрители идва и чрез опцията да спонсорирате специалните филмови слотове по bTV и bTV Cinema!

В очакваните празнични дни зрителите ще се насладят на повече Box Office хитови продукции, премиери и филмови класики.

Предлагаме спонсорство на Коледен филмов слот от 20:00ч. по bTV в празничните и предпразничните дни на тяхното излъчване, както и обвързване с коледната поредица на „Кино в 21“ между 17-ти и 27-ми декември по bTV Cinema.

Нашият екип е на разположение да поднесе най-подходящото предложение за вашата празнична комуникация!

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 513
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]