Jazz & Wine - вкусът има значение

Включете се в тематичното радио предложение за наближаващия празник

Реклама

Независимо дали сте от романтичните сърца, които шумно празнуват празника на влюбените или по-скоро сте от хората, които празнуват любовта към виното, радиоефирът на Jazz FM е приготвил едно страхотно предложение за повода.

През февруари даваме възможност на винопроизводители и дистрибутори да поставят даден бранд редом до отличителната музика на Jazz FM. Специалният  характер на вината ще бъде подчертан чрез комбинация от спонсорска заставка на клиента, ефирна и онлайн информационна рубрика за виното и чрез организиране на игра за слушателите.

За период от две седмици в началото на месеца ще има спонсорско позициониране извън рекламен блок между 16 и 20 часа и може да бъде съчетано със специален музикален поздрав към аудиторията.

В допълнение в предаването „Следобедни импровизации“ с водещ Таня Иванова ще проведем игра, чрез която ще подаряваме бутилка вино на един от нашите слушатели всеки ден. В ефира могат да бъдат представени отбрана селекция вина. Всеки ден в виното ще е от различен вид и това ще се споменава от водещия, за да се подчертае разнообразието, което предлага нашият партньор, както и акцентите във „Вино на месеца“, „Най-нови“, „Най-продавано“ и други приоритети на клиента.

Паралелно с това ще проведем седмична информационна рубрика, чрез която в рамките на 60 секунди ще даваме полезна информация за виното – как се отглежда хубавото грозде, колко отлежава качественото вино, кои са подходящите комбинации с храни, как да го консумираме, за да носи ползи за здравето и т.н. Информацията ще се публикува и на сайта на радиото.

Нашето сътрудничество можем да развием в множество разнообразни инициативи, свързани с музиката и удоволствието от виното.