Как да си осигурим един незабравим абитуриентски бал?

Радио N-JOY с ново свежо предложение за партньори и слушатели

Реклама

Месец май е тъй очакван и желан не само заради доброто време, но и заради предстоящите абитуриентски балове и еуфорията, която ги съпътства. Радио N-JOY има традиция да подкрепя младите в първите им стъпки извън училището. През годините екипът на радиото е организирал мащабни кампании, за да направи бала на няколко късметлии незабравим.

Тази година радио N-JOY търси най-ученолюбивия, най-симпатичния, без нито едно отсъствие, с безупречни маниери, въобще любимеца на всички ученици и учители! Всеки, който иска, може да номинира най-атрактивния абитуриент и да напише защо го номинира в регистрационната форма на сайта на радиото.

Всеки ден чрез томбола радиото ще тегли по един победител, печелещ дневна поощрителна награда от конкретен спонсор. В края на активността рулетката ще се завърти с неочаквани изненади. Красиви дрехи и изящни бижута, козметични и разкрасителни процедури, аксесоари и модерни обувки – те са само част от възможните подаръци, които спонсорите ни могат да осигурят.

За да бъде празникът наистина незабравим и споделен, ще дадем възможност не само на номинираните, но и на номиниралия да спечели награда от кампанията. Всеки рекламодател ще може да награди един от предложените най-атрактивни абитуриенти с подаръци за него и номиниралия го участник. Дали ще е ваучер на определена стойност за пазаруване или за закъснелите с приготовленията – предметна награда /ако абитуриентът все още няма костюм/рокля, той ще се превърне във Вашето своеобразно рекламно лице/.

Вие сте от модния бранш? Ще зарадвате един юноша/девойка с ваучер за пазаруване от Вашия магазин или покана за директна консултация.

Вие сте от козметичния бизнес? Един печеливш ще поглези сетивата си с великолепните ви продукти или ще получи стайлинг на място.

Вие сте в сферата на застрахователното и банково дело? Какво по-хубаво да дадете парична награда за старт на един нов етап в живота, като обучение във ВУЗ, или съвет от специалист как правилно да се направи инвестиция „Бъдеще образование и кариера“?

Ако имате интерес да се включите в кампанията на радио N-JOY и да създадете един незабравим абитуриентски бал, можете да се запознаете с приложеното предложение.

Призоваваме всички ученици да се включат в играта на N-JOY и нашия спонсор. Да посрещнем сезона на баловете с подаръци и много добро настроение от радио N-JOY!