Какъв е звукът на Хелоуин?

Потопете се в Хелоуин звуци, дух и настроение в програмата на bTV Media Group

Реклама

Отваряме вратите за Хелоуин настроение, емоции и забавление през месец октомври. Споделете любимия и закачлив заряд на празника със завладяващо съдържание в програмата на bTV Media Group.

На фокус ще е трик за откриване на специален сигнал, който ще звучи в ефира на водещата музикална станция – радио N-JOY. За период от 2 седмици в ефира N-JOY ще звучи специален сигнал, обвързан с дейност на клиент. Водещите ще анонсират и насочват слушателите да чуят Хелоуинския звук и да се включват в играта. Условието за участие е лесно – регистрация на сайта на радиото и отговор на отворен въпрос „Какъв е звукът за деня“.

На заглавна страница на сайта също ще е публикувана новина за играта с корпоративно изображение на спонсора, с детайли за активацията в секция „Игри“.

Хелоуин ще е тема на месеца и в един от най-харесваните женски сайтове ladyzone.bg.

В страница „Пакости и лакомства от детството“ известни лица ще споделят своя рецепта за празника с любим (детски) сладкиш,  подправена със спомени за пакости, както и отговори на закачливи въпроси.

Хелоуин привкус и забавна атмосфера ще са акцент и в телевизионния ефир със забавна комуникация за играта. Преди Обед в обичания стил и заряд ще насочи зрителите към радио играта в закачливи сцени и забавни разговори между водещи, провокирани около специални сигнали. Защото колкото и да сме увлечени в нещо, има любими звуци, които вдъхновяват, и носят забавление. Изберете специално селектирани тематични, филмови заглавия, планирани по bTV в слота Мегахит чрез премиум спонсорирани форми, които ще дадат възможност за обвързване със съдържанието им.

 

Приканваме ви в октомври да се свържете със забавлението и в програмата на един от най-развлекателните канали bTV Comedy. Ко-брандиране на канала в периода преди и по време на Хелоуин ще допълни тематичната комуникация и асоциация със специална селекция от филми и любими анимации.

Споделите духа на Хелоуин чрез тематично и забавно съдържание с мултиплатформено предложение (BG/EN), което екипът на bTV Media Group изготви специално за Вас.

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]