Коледната емоция в платформите на bTV

Решения за бранд интеграции в празничните дни

Реклама

В седмиците преди Коледа предлагаме да станете част от празничното настроение, обвързвайки вашия бранд със специално подбраната филмова програма на bTV и bTV Cinema, специална коледна активност на ladyzone.bg и брандиран коледен календар на радио N-JOY.

Станете част от Коледното настроение с филмите по bTV и bTV Cinema

Вариант 1:

Предлагаме обвързване с топ заглавията на Мега ХИТ слота по bTV всяка събота от 22:00ч. и обвързване със специалните коледни премиерни заглавия по bTV Cinema всяка неделя от 19:15ч., посредством най-новия ни формат – Sponsored Content Frame.

Вариант 2:

Спонсорство на празничните заглавия по bTV всеки делничен ден от 20:00ч. в преиод от две седмици, стартиращ от 16 декември. Допълнително предлагаме надграждане на присъствието посредством празнично брандиране на комедийния канал bTV Comedy.

Възможност за лични коледни послания и изненади от ladyzone.bg

На отделен лендинг пейдж ще предложим на потребителите лични текстове, за потребители намиращи се на големи разстояния.

И понеже е Коледа, и понеже е време за семейство и нежност, това е перфектният момент да се опитаме да кажем „Обичам те“, да засвидетелстваме внимание и да споделим топлината в сърцата си.

Всеки един от текстовете, публикувани на лендинга, ще е кратко обръщение или посвещение към близък роднина (майка, баща, брат, сестра, баба и т.н.), приятел или любим.

Под всеки текст ще има възможност потребителите да споделят посвещението във Facebook страницата на ladyzone.bg и да тагнат своя близък човек.

Допълнително, всеки потребител ще бъде подканен чрез бутон СПОДЕЛИ да изпрати покана до своя близък за празничния Коледен обяд или вечеря.

Направете коледни изненади с празничния календар на  radio N-JOY

През месец декември, водещите ще разказват на слушателите за забавната игра в ефира на радио N-JOY, като ги канят да се включат в нея и да спечелят продукта на спонсора, скрит под прозорчето на календара. В края на всеки ден от играта, един или повече слушатели (според спонсора) ще спечелят продукта, който се крие под съответната дата. Водещите обявяват наградените, като споменават марката.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]