Лятото в bTV Media Group идва с още съдържание от световна класа и специални предложения за въздействащи бранд интеграции

Със старт на хитови поредици от международни филми и сериали, програмата ни приковава аудиторията пред екрана и през топлите месеци на годината.

Реклама

В духа на летните преживявания и в синхрон със зрителските навици в периода сме подготвили разнообразна развлекателна програма, с традиционно засилване на премиерното съдържание в тематичните ни канали и с отличени заглавия в основния канал.

bTV ще обогати програмата си с още висококачествени ТВ сериали. От средата на топлия месец зрителите ще следят вълнуващата история на анонсирания през 2019 г. за най-гледан ТВ сериал в света „Добрият доктор“, от екипа, създал „Д-р Хаус“. Всеки делник от 21:00 часа зрителите ще могат да проследят „Ирония на съдбата“ (Crash) с участието на секссимвола Къванч Татлъту и родната звезда Иво Аръков.

По bTV Cinema световното кино оживява на малкия екран с премиерни филмови заглавия всеки понеделник и вторник. А най-успешният и награждаван канадски ситком през последните години – Schitt’s Creek, ще забавлява аудиториятa на bTV Comedy.

В очакване на продължението на сезона на УЕФА Шампионска лига по bTV Action, политематичният канал ще предложи завладяващи екшън сериали и филми, докато романтичните натури ще отплават на пътешествие с „Корабът на мечтите“ по bTV Lady.

Може да се запознаете с акцентите, които ще ангажират вниманието на зрителите и феновете на нашите канали и сайтове през юли 2020 г., както и със специалните предложения, чрез които брандовете могат да надградят активностите си, в специалното предложение тук.

  

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1 НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама