Най-очакваните Оскари идват със специално предложение от bTV Media Group

Големият ден на световното кино ще бъде отпразнуван и в платформите на bTV Media Group с предстоящо тематично предложение

Реклама

Тази година най-престижните филмови награди са различни и изключително вълнуващи. Разбира се, причината е номинацията на Мария Бакалова, която е първата българска актриса, постигнала този невероятен успех.

За да подчертае този звезден за България момент, bTV Media Group е подготвила специално рекламно мултимедийно предложение (БГ/ЕН).

Пакетът към рекламодателите включва иновативно дигитално решение, което ще се случи за пръв път в bTV Media Group. Към него ще надградим специална аудио рубрика по bTV Radio и игра в Радио N-JOY.

Също така ще поднесем на тв зрителите едни от най-вълнуващите и награждавани с Оскар филми по bTV Cinema в Месеца на Оскарите.

В дигиталното си портфолио bTV Media Group стартира за пръв път специален подкаст, към който ще създаде и видео епизоди.

Проектът се нарича „Различните Оскари“ и ще съдържа 8 подкаста и видео коментари за всичко най-интересно, свързано с номинациите, предвижданията и претендентите за Оскари 2021.

В епизодите ще гостуват популярни имена, известни с работата си пред и зад камерата. Вашият бранд ще може да намери 100% ексклузивно място в специални спонсорски заставки преди и след всяко видео.

В един от най-обичаните женски сайтове у нас ще присъства и специална тема, посветена на престижните награди, която предлага атрактивни рекламни позиции за рекламодателите.

В радио групата ни Оскарите също ще имат запомнящо се участие, което да даде още по-ефективен резултат за всеки рекламодател.

В ефира на bTV Radio всеки понеделник ще гостува специален гост с коментари около Оскарите и филмите по bTV Cinema.

Радио N-JOY от своя страна пък ще предложи на слушателите си вълнуваща седмична игра със спонсорски награди и акцент върху бранда на рекламодателя.

През месец Април ефирът на bTV ще ви направи от част от магията на киното чрез завладяващо съдържание и едни от най-вълнуващите филмови заглавия.

Ще имате уникалната възможност да отправите посланието си към аудиторията по интересен начин с брандирани бъгове и спонсориран Promo Line-up и да споделите времето, което зрителите прекарват пред екрана.

В месеца на Оскарите, bTV Cinema ще зарадва аудиторията с едни от най-успешните филми, борили се за златната статуетка. Предлагаме специална възможност за присъствие чрез спонсорирани  ID-ta на слота с хитовите филми в канала, които ще се излъчват от 21:00 часа.

В очакване на още по-добри български новини през пролетния месец на Оскарите, ние,  от bTV Media Group сме на разположение със специалното ни предложение, което сме изготвили, за да донесе най-добрите възможни оскарови резултати за вашия бранд!

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]