Незабравимото пътуване „Без багаж“

Пътувания без втори дубъл – импулсивни и човешки

Реклама

Документалните видео истории на “Без Багаж” отвеждат зрителя в непознати светове, показват местните култури, традиционните пазари, домовете на хора от различни етноси и ни запознават с начина им на живот.

Вече петнадесет години “Без багаж” кръстосва света и търси доброто и красивото, a оказва се, че тo e навсякъде около нас.

Историите в предаването са разкази за природата, културното многообразие, историческото наследство и съвременните предизвикателства на различните народи.

Новият сезон да отведе зрителите на bTV в екзотични дестинации в Азия, Южна Америка и ще даде нов заряд на познати локации.

Всички пред екрана ще се гмурнат заедно с триметрови акули край малдивските рифове, ще се изкачат по стръмни скали, за да видят едни от най-великолепните скални църкви на Тигрей.

В предаването предстоят още много изненади, които неотлъчно следват поредицата вече 16 години.

Новите епизоди на предаването са интригуващи, истински забавни и същевременно образователни, разказващи за непознати кътчета от планетата, култури на далечни народи, природа и див живот, история и легенди, приключения, романтични и луксозни пътешествия.

В „Без багаж“ съществуват множество възможности за органично позициониране

на продукти, услуги и брандове от различно естество, такива които са свързани с организирането на пътуване, както и такива, които могат да са полезни или са необходими по време на пътешествието.