Олимпийски акценти в радиоефира

Позиционирайте бранда си до спортното събитие на 2022

Реклама

Зимните олимпийски игри в Пекин безспорно са едно от най-ключовите спортни събития през 2022 година. Вълнуващата олимпиада ще започне на 4 февруари и със сигурност ще задържи пред екрана влюбените в спорта. A за тези, които няма да имат възможност да стоят непрекъснато пред екраните, следейки всички събития, bTV Radio и радио N-JOY са подготвили специални спортни бюлетини.

Редовни включвания в програмата на музикалното и музикално-информационното радио ще обобщават най-важното от света на спорта и Зимната олимпиада, за да знаят слушателите всичко интересно.

Когато всички погледи и уши са насочени към така актуалните събития, е подходящият момент да обвържете своя бранд с редовните праймтайм включвания в радиоефира. Всеки делник, спортните коментатори на  радио N-JOY и bTV Radio, ще информират за всичко най-важно от програмата на зимните олимпийски игри. Те ще представят актуалните новини, резултати и постижения, ще следят българското участие и развитието на отделните финали. Всичко това ще бъде част от спортната емисия на радиата пет пъти на ден, на кръгъл час в праймтайм.

Ако имате интерес да асоциирате бранда си със Олимпиадата и да се позиционирате с рекламна заставка, която заявява вашата съпричастност към спортното събитие на 2022 година, вижте офертата на bTV Radio Group.

Следете всички събития и спортове от зимни олимпийски игри в Пекин 2022.