Още от „България търси талант“

Проследете емоциите от шоуто и онлайн на talent.btv.bg

Реклама

Любимецът на феновете от предишния сезон, влогърът, писател и режисьор Крис Захариев, отново посреща потребителите в екслузивно онлайн предизвикателство.

През целия сезон Крис ще покаже любопитни моменти зад кулисите, и ще запознае феновете със забавните и интересни страни на тримата нови членове на журито в шоуто – професор Тодор Кантарджиев, Николаос Цитиридис и прекрасната Евелин Костова.

Разбира се, остават и незабравимите му комични ситуации с неповторимата Катето Евро.

Освен в сайта на предаването, ексклузивни моменти от шоуто, феновете могат да намерят и в социалните канали на “България Търси Талант”, както и в официалния му YouTube канал.

Тази година надграждаме вече утвърдените ни възможности за бранд интеграции ( продуктово позициониране, брандинг и 3D форми в 360 лайвстрийм) чрез филтри с добавена реалност с INSTAGRAM канала на шоуто.

Филтрите осигуряват запомнящо се и ефективно рекламно позициониране в контекста на сюжетната линия на шоуто. Това да несравнима среда на рекламна комуникация, осигуряваща най-близък контакт с феновете. Всеки филтър може да бъде в различен дизайн, което провокира интереса на потребителите. Те, от своя страна, могат да ги използват в ежедневната си комуникация помежду си или да ги споделят.

Ако припознаете вашия бранд в подобна нестандартна, креативна и ангажираща рекламна среда, екипът на отдел дигитални продажби е на разположение за персонална оферта и планиране. Заедно с креативния отдел на шоуто ще предложат ефективно и запомнящо се присъствие.

ПОСЛЕДНИ

Реклама