Открий как да преобразиш дома или градината с „Майсторът в теб“

Нова рубрика в ефира на радио N-JOY дава възможност за позициониране на строителни материали, инструменти и техника за ремонти

Реклама

Случвало ли ви се е да се налага да правите ремонт, а да не знаете откъде да започнете? Кои са правилните материали за да поправки в банята или на балкона, как да преобразим градината в няколко лесни стъпи или към коя фирма да се насочим, ако искаме цялостен ремонт на апартамента? На помощ идва новата рубрика в ефира на радио N-JOY „Майсторът в теб“, която дава възможност на слушателите да разберат как да направят всичко от гореизброеното и още много.

Тази рубрика дава възможност и на брандовете, които трудно намират своето естествено, от гледна точка на контекст, място за реклама да представят своите строителни материали, инструменти и техника за ремонти. Ако вие сте производители или търговци на подобни материали или вашата дейност е пряко свързана с ремонтни дейности и искате да представите продуктите си на крайните потребители, новата ни рубрика е правилното място. Ние от радио N-JOY имаме решение как да направим вашето позициониране по ефективен начин и да ви срещнем с аудиторията в полезен и за двете страни диалог.

За период от две седмици ще създадем за вас специална обособена рубрика в ефира на една от най-големите радиостанции в страната. Всеки ден в нея водещите на радиото ще споделят информация за продуктите ви и как най-лесно могат да бъдат използвани. С ваше съдействие, ще пресъздаваме реални ситуации, в които вашите продукти или услуги могат да бъдат използвани ефективно. Деликатното позициониране на вашия бранд в рубрика, насочена към конкретни продукти, инструменти или магазини, дава възможност на слушателите да обвържат марката в конкретен контекст.

Механиката на предложението позволява към рубриката да бъде реализирана игра, в която спонсора да предостави награди на слушателите. Предложението ни включва още лайв-анонси, заставки и продуктовото позициониране като ефективни рекламни форми, вплетени в дневната програма на ефира. Повече за новата рубрика „Майсторът в теб“ и възможностите за вашето позициониране можете да научите от екип „Продажби“ на bTV Radio Group.