Отново на училище с bTV Media Group

Запознайте се с тематичното ни предложение за предстоящата нова учебна година

Реклама

Лятото е дълго чакано време, наситено с емоции и преживявания, които държат спомени чак до следващата година. Но докато се обърнем, вече настъпва Септември, а с него и старта на учебната година. Много деца и техните родители асоциират периода с край на лятото и усилени приготовления за предстоящия 15-ти септември.

Тази година Септември ще е цветен и незабравим за всички възрасти. Динамичният заряд на периода преди първия учебен ден ще вдъхнови вълнуващ микс от емоции и незабравими преживявания, благодарение на разнообразните активности, подготвени от bTV Media Group в периода 5-17 септември. Специалното ни предложение за интегрирано присъствие включва вселената на bTV Radio, bWeb и ефира на bTV.

Кампанията, която медийната група готви за своите партньори, се разгръща на живо и по всички платформи с полезна информация, бранд активности и ефирно нестандартно присъствие в „Преди обед“, „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и „Тази събота“. Приключението Back To School ще открие своята кулминация на 17-ти септември на събитие в Южен парк с участия и изпълнения от любими известни изпълнители. Голямата поляна на парка ще бъде изпълнена с шатри на спонсорите амфитеатрално на голямата сцена. Централно пред нея е отредено място за състезания и награди, като наши верни приятели в забавленията ще са над 1000 деца и техните родители. В програмата разнообразие ще внесат 10 вида игри с аниматори, сред които стрелба с лък, дриблиране с топче, дартс, щафетни игри в няколко кръга със състезателен характер, както и колело на късмета.

Телевизионното време в ефира на bTV също ще бъде посветено на децата. Специално видео в  „Преди Обед“ ще разкаже какви са новите мечти на учениците с нов прочит на въпроса "какъв искаш да станеш“ и кои са най-полезните и желани предмети на учениците днес. С анонси от студиото ще подгреем аудиторията, насочвайки зрителското внимание към събитието на живо на радио N-JOY.

Неизчерпаемият ресурс от забавление в трескаво очакване на новата учебна година ще завладее и Николаос Цитиридис. В своята рубрика „Николаос+“ водещият ще влезе в ролята на преподавател в училището, което е завършил, ще се срещне с директор, учители и ученици, ще изнесе дори своеобразен „урок“.

В предаването „Тази събота“ отразяване от мястото на събитието на радио N-JOY „Обратнo на училище“ ще предаде заряда от новия учебен старт, емоциите, игрите и забавленията за децата и техните родители. Видеото ще включва брандинг на клиента на събитието или разговор с негов представител на място. Ще надградим комуникацията чрез овърлей форми на клиента, излъчени в дневен слот на bTV в периода преди старта на новата учебна година, насочващи към необходими учебни пособия.

В дигитална среда предлагаме ексклузивен брандинг в страниците на njoy.bg, чрез който активно ще промотираме събитието в Южния парк. Като допълнителен канал на комуникация ще добавим ladyzone.bg, където редакторите отново ще засегнат темата около училището и децата. Възможностите включват организиране на забавен giveaway в социалните канали на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с паралелно брандиране на страницата на предаването, с което ще надградим присъствието в „Урокът на Николаос“.

И ето така в разгара на лятото обръщаме поглед към началото на учебната година, защото Септември може да бъде и време за забавление. Станете част от преживяването!