Подари си време с bTV Media Group

Настъпва времето за всяка жена. През месец март bTV Media Group отново комбинира уникални медийни възможности в специалния си 8-мартенски пакет. Брандовете могат да се възползват от силата на премиум рекламни форми и обвързване с вълнуващи, тематични заглавия.

Реклама

Бавно, но сигурно зимата започва да отстъпва и наближава пролетта. Със слънцето и промяната идва и най-прекрасният месец на жените и техният празник 8-и март.

bTV Media Group подготвя специално съдържание, което да напомни колко специална е всяка жена и как тя има нужда от време за себе си. А това е един от най-прекрасните подаръци, които дамите могат да получат.

Съдържанието на всички платформи, което bTV Media Group ще създаде специално за 8-и март, е истинска възможност за рекламно позициониране.

Кампанията ще протече под надслов „Подари си време“. В дигиталното пространство на bTV „Подари си време“ ще бъде специална тема през целия месец март. Един от най-посещаваните и обичани женски сайтове Ladyzone.bg ще създаде Тема на месеца, посветена на кампанията, като в нея освен богатата информация от съвети, женски трикове за красота, спокойствие и здраве, ключово съдържание ще бъдат 5 видео интервюта с различни успели дами, лица от екрана и интересни образи. За първи път тези срещи първо ще се проведат в Инстаграм, където потребителите ще имат възможност да задават въпроси на своите любимци.

Разбира се, „Подари си време“ и 8-и март ще получат своето специално място в радио света на bTV Media Group.

Радио N-JOY ще организира специална 8-мартенска игра с награди за своите слушатели, която представлява чудесна възможност за всеки рекламодател.

Телевизионният ефир ще поднесе на брандовете възможност да споделят и поднесат „Подари си време“ чрез комуникация с премиум рекламни форми и обвързване с вълнуващи, тематични заглавия.

bTV Media Group отново комбинира уникални медийни възможности в специалния си 8-мартенски пакет, който представлява повече от подходяща среда за позиционирането на вашия бранд и рекламна кампания.

Не се колебайте да се свържете с колегите от отдел „Продажби“ при интерес или въпроси.

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]