Празниците идват в платформите на bTV Media Group!

Усетете емоцията по всички канали

Реклама

Наближава Коледа, а с това и моментите, когато се събираме с любими хора, вълнуваме се и споделяме тематично съдържание за празника.

Приканваме ви да се потопите в усещането за топлина и споделеност с празничнa програма и премиум съдържание в телевизия, радио и онлайн платформите на bTV Media Group!

За първи път зрителите ще усетят Коледни емоции и настроение в лайв епизодите на най- успешното музикално предаване у нас – „Гласът на България“, а клиентите ще имат възможност да отправят своите коледни послания, обвързани със празничното съдържание.

Ще подсилим атмосферата с коледни пожелания и изненади в ексклузивен дигитален коледен епизод на „Гласът на България“. Рекламодателите ще могат да обвържат своя бранд и рекламната си кампания с дигиталния екстеншън на едно от най-обичаните шоута в периода на светлия празник.

Ще зарадваме и феновете на радио N-JOY, като им поднесем възможността целодневно да се наслаждават на поздрави на участниците в „Гласът на България“. Индивидуалните послания от талантливите изпълнители и атрактивно жури ще бъдат предшествани от клиентска спонсорска заставка, поддържайки ежечасно коледното настроение.

Приканваме ви да изберете премиерните и тематични празнични заглавия в “Семеен следобед“ по bTV през декември, както и хитови анимации преди филма в 21ч. по bTV Cinema, които ще позволят на цялото семейство да се наслади на филмовото съдържание и ще отличат клиентските послания в духа на Коледа.

За да допълним уникалното Ви мултиплатформено присъствие, ще обвържем вашия бранд със забавна игра в eфира и ФБ профила на радио N-JOY. Ежедневно ще публикуваме две опции за избор на любим филм с реакция спрямо вкуса на потребителите – палче или сърчице. Всеки от участвалите има шанса да спечели атрактивни подаръци от спонсора.

Ще обогатим тематичната комуникация през декември в ефира на „Преди Обед“ с празнични емоции и вълнения, предоставяйки възможност за вплитане на комуникацията на партньори в теми, които събират хората и отключват празничното настроение.

Специални радио анонси ще оповестяват в ефира на bTV Radio предстоящата празнична интеграция на партньора в ефира на „Преди Обед“. Ще разпалим интереса на потребителите с любопитна информация за спонсора, която ще бъде анонсирана от нашите водещи в лайв анонси на живо.

Коледната тема ще присъства традиционно и в Ladyzone.bg. Темата за декември, посветена на светлия празник, ще се разгърне под надслов за Коледни рецепти и настроение. Любими лица от екрана ще споделят с потребителите любимата си Коледна рецепта, но и най-вече как успяват да поканят духа на празника у дома, както и какви са коледните традиции в техния дом.

Свържете се празничното настроение с мултиплатформено предложение, което екипа на bTV Media Group ще изготви специално за Вас и което ще споделим съвсем скоро.