„Празнувай 8-ми декември с радиомаратон в ефира на N-JOY

Специална програма предвижда много награди и изненади за слушателите, осигуряващи специално позициониране на спонсора – може да сте вие

Реклама

Тази година любимият студентски празник ще бъде незабравим, благодарение на радиомаратон в ефира на радио N-JOY. На 8 декември най-слушаното поп радио* ще празнува в продължение на повече от 20 часа. Радиомаратонът ще стартира в 7 сутринта с “Шоуто на Инспектор N-JOY” и ще продължи до малките часове на нощта. Водещите Инспектор N-JOY, Нейа, Деси и Ники ще срещат слушателите с любими изпълнители и актьори, които ще разказват забавни истории, спомени и весели моменти от студентските си години.

Ефирната програма ще бъде обогатена от включванията на Ясен Вакашински, който ще следи новините през деня и във всеки час, заедно с водещия на блока ще представя любопитен факт от историята на деня или традицията на празника. Но какво е един празник без подаръци и поздрави? Facebook страницата на радиото ще бъде мястото за слушателски поздрави и музикални желания, а спонсорското участие ще бъде елегантно инкорпорирано в специалното студио за 8-ми декември.

След 20 ч. студентският радиокупон продължава с преки включвания и атмосфера от горещите парти точки в града. Специалната програма предвижда много награди и изненади за слушателите, осигуряващи специално позициониране на спонсора. Можете да видите актуалните възможности за участие в неповторимия маратон на радио N-JOY тук.

* Поп радиото с най-много слушани минути средно на ден в целева група 18-45 години, по данни на пипълметричната агенция ГАРБ за периода август 2021 – август 2022