Празнувайте любовта с bTV Media Group

Предложения за бранд интеграции в специално подбраното тематично съдържание на всички платформи на bTV Media Group

Реклама

В периода от 1-ви до 14-и февруари предлагаме (BG/EN) да станете част от романтичното настроение на зрителите на bTV Media Group, като обвържете вашия бранд със специално подбраната филмова програма на bTV и bTV Cinema, темата за любовта на ladyzone.bg и любовните мелодии по радио N-JOY.

Предлагаме асоцииране с поредица от романтични филми по bTV и bTV Cinema чрез споснсорирано ID на филмовите слотове. Специално подбраната филмова програма обхваща МегаХит по bTV всяка събота и неделя от 20:00 часа, романтични филми всяка събота и неделя по bTV в следобеден слот и любовен филм по bTV Cinema на 14-и февруари, 21:00 часа – “Тетрадката”.

Ще имате възможност да се включите във вълнуваща игра, в която слушателите на радио N-JOY ще чуят своята любима песен с поздрав към любимия и ще могат да спечелят награди от спонсора.

Единственото условие е да напишат заглавието й и свързаната с нея любовна история под FB пост на профила на радиото с корпоративна визия на рекламодателя.

Предлагаме брандиране на темата на месеца в ladyzone.bg посредством rich media формати. Тя ще включва любопитни теми около предстоящия празник, интервюта с популярни личности, различни игри и анкети.

Допълнително ще комуникираме партньорството чрез спонсорирани FB постове в профила на Ladyzone.

Запознайте се с финансовата оферта и акцентите на любовното съдържание на bTV Media Group.

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 564

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]