„Преди обед“ и „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – ново комбинирано комуникационно решение

bSTARS предлага на своите партньори ново и различно комуникационно решение с едни от най-харесваните телевизионни водещи

Реклама

2020 г. беше много наситена откъм партньорства в социалните мрежи с популярни лица. Аудиторията вече познава чудесно повечето стандартни похвати и именно затова 2021 г. идва с ново предизвикателство как да позиционираме брандовете по изненадващ нов, различен и грабващ вниманието начин.

bSTARS предлага възможност за реализация на комбинирана комуникация в личните социални мрежи на четири от най-популярните и обичани водещи в ефира на bTV – лицата на „Преди обед“ – Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Рая Пеева и водещият на вечерното шоу – Николаос Цитиридис.

Като лица, които ежедневно съпътстват живота на зрителите, и четиримата се радват на високо потребителско доверие и огромен интерес от аудиторията. Всеки от тях е изключително различен като личност и именно това би позволило да разгърнат една комуникационна кампания от няколко различни гледни точки чрез разнообразни видео и статични формати.

За да затвърдим асоциацията на бранда с популярните лица, предлагаме надграждане на комуникацията с тематично продуктово позициониране в среда, в която те са ключови персонажи, а именно в ефира на „Преди обед“ и „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Чрез този мултиплатформен подход предоставяме на своите партньори достъп до още по-широка аудитория и възможност за изграждане и поддържане на дългосрочна връзка с потребителите на техните брандове по атрактивен начин.

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 564

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]