Радио N-JOY ви кани на виртуално Великденско “пътешествие“ с награди

Загадки, смях и много награди очакват феновете преди празника

Реклама

В периода 18-21 април радио N-JOY ще въвлече всички фенове в едно незабравимо великденско пътешествие около света и ще провокира слушателите да се включат за награди. Всеки делник ще започва със забавни въпроси, като “Дали на Великденските острови празнуват Великден?“ или „Кое животно е символът на Австралия за Великден?“. Въпросите ще бъдат с три възможни отговора и ще се публикуват на njoy.bg, на страницата за играта. За да участва, всеки ще може да отговаря на въпроса, като попълни специалната регистрационната форма.

В края на всеки ден от играта чрез жребий ще се определя победител, печелещ дневната награда на нашия спонсор. Играта ще бъде част от цялостна ефирна кампания, която ще гарантира засиленото присъствие на нашия партньор и по-високата активност на слушатели и фенове. Анонси от водещите ще популяризират активността и насърчават към участие, а Facebook постове в страницата на радиото ще разкриват съвместна визия със спонсора.

Във вълнувашия момент, когато обявяваме наградите в ефир, по забавен начин ще бъде съобщавана информация за рекламодателя и неговите продукти или услуги.  Например, като изчислим разстоянието от София до града производител на даден продукт не в километри, а в произвежданата стока.  (Ще измерим разстоянието от София до Париж в кроасани.)

Където и да се озоват нашите верни слушатели, радио N-JOY ги съпътства с любопитна и забавна информация, както и с много награди и добро настроение! Ако искате и вие да се включите във Великденското “пътешествие“ на радиото, попитайте за нашето предложение на [email protected]