Разгадайте „Тайната“ на женската красота, сила и вдъхновение заедно с Ladyzone и bTV Media Group

Всяка седмица през март ще ви потапяме в личните истории на избрани от нас дами, които се престрашиха да ни разкрият тайните си.Направете бранда си част от това специално изживяване чрез спонсорство на месечната тема на Ladyzone – Тайната, което включва и интригуващо анонсиране в подбрани канали на bTV Media Group.

Реклама

Казват, че жената е една голяма мистерия - неразгадана от мъжките умове, но и от науката. Женското тяло, способността му да се приспособява към различни условия и да дава живот и до ден днешен предизвикват възхита и преклонение. И понеже физиката не би била това, което е, без силата на духа, решихме да се посветим на Тайната, която се крие зад силата и умението на една жена да бъде любяща, успешна, крaсива и вдъхновяваща. Всяка седмица през март ще ви потапяме в личните истории на избрани от нас дами, които се престрашиха да ни разкрият тайните си.

Направете бранда си част от това специално изживяване чрез спонсорство на месечната тема на Ladyzone – Тайната, което включва анонсиране в подбрани канали на bTV Media Group.

Спонсорство на месечната тема в Ladyzone

Ексклузивно брандиране на месечната тема, която включва поредица от 8 интервюта.

Спонсорирана анкета „Умееш ли да пазиш тайна?“

Комуникация на темата в bTV, радио N-JOY, Jazz FM, Ladyzone и bWeb

Кампания за анонсиране на месечната тема чрез разнообразие от ко-брандирани промоционални елементи в bTV, радио N-JOY, Jazz FM и чрез план, таргетиран към женска аудитория със специални интереси красота, здраве, козметика в сайтовете на bTV Media Group.

Ко-брандиране на канал – bTV Lady

В допълнение, към спонсорството на месечната тема предлагаме ко-брандиране на тематичния канала bTV Lady за период от 2 седмици.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]