Специални оферти към клиенти и рекламодатели по случай „Месец на любовта“ и „Месец на Оскарите“

bTV със специален праймтайм филмов слот „МегаХит“ с популярни романтични филми през февруари.Голямото кино влиза у дома с „Месец на Оскарите“ и специалните оферти на bTV Media Group към рекламодателите.

Реклама

През месец февруари bTV Media Group предлага на рекламодателите възможността да се обвържат със специалния праймтайм филмов слот „МегаХит“ по bTV, с популярни романтични филми. „50 нюанса сиво“, „Мексиканеца“, „Невъзможно твой“, „Аз, ти и Дюпри“ и „Призраци на бивши гаджета са част от заглавията, които ще бъдат излъчени в периода от 2 - 17 февруари.

Спонсорският пакет включва ко-брандирани елементи – спонсорски заставки на филмовия слот и форми, които промотират заглавията. В комбинация с тези елементи рекламодателите могат да се възползват и от опцията за  брандиране на канал за триседмичен период по време на „Месец на любовта“ по bTV Lady.

В онлайн среда екипът на bTV Media Group предлага специално присъствие на спонсора чрез цялостно брандиране на рубриката „Менделсон“ на LadyZone.bg, в която потребителите трябва да познаят коя e двойката, поканена на интервю в ефира на bTV предстоящата неделя. Веднъж седмично един от позналите потребители ще печели награда, предостaвена от спонсора. Седмичното предизвикателство ще бъде промотирано чрез ко-брадиран банер в bWeb.

Екип „Продажби“ на bTV Radio Group също е подготвил специална оферта за спонсорска интеграция:

“Продължи историята” е игра с коментари във Facebook страницата на радио N-JOY. Водещият дава начало с първия пост, след което историята се развива чрез всеки следващ коментар на слушателите. Всеки ден ще се развива нова история. Спонсорът ще получи брандиране на различни форми, които промотират играта, включително брандирани постове във Facebook. Всеки ден един от слушателите, участвали в играта, ще получи награда от спонсора.

В допълнение Jazz FM ще излъчва спонсорска заставка преди всяка песен, част от специална селекция на любовна тематика.

Цените в специалната оферта са в лева, без ДДС. Те са крайни и не подлежат на допълнителни отстъпки. Интеграцията на търговската марка на спонсора е предвидена в посочените цени, като конкретният подход е предмет на допълнителни разговори с екипа на медиата. Финансовите условия са валидни в целостта на спонсорския пакет.

И тази година по bTV Cinema едни от най-популярните филми, печелили Оскари, ще завладеят ефира през месец февруари.

През Февруари bTV Cinema предлага на зрителите всяка вечер от 21h селекция от 28 топ заглавия, спечелили сърцата на ценителите с вдъхновяващи истории и персонажи, майсторски пресъздадени от любими актьори.

Чрез специалното мултиплатформено предложение за спонсорство рекламодателите имат възможността да достигнат до ангажирана аудитория, с която bTV Media Group споделя висококачественото си съдържание:

 1. ТВ:
 • Спонсорирани спонсорски заставки на специалния филмов слот по bTV Cinema, излъчени преди и след 28 топ-заглавия.
 • 100 излъчвания на Sponsored Promo Line-ups, планирани във всички часови слотове в програмата на bTV Cinema.
 • 27 излъчвания на Sponsored Promo Line-ups, планирани във всички часови слотове в програмата на bTV.
 • 21 излъчвания на Branded Promo Bug, планирани във всички часови слотове в програмата на bTV Cinema.
 1. Уеб и Радио:
 • Брандинг на btv.bg – място за информация относно награди, ревюта, анализи.
 • Брандирана игра на oscars.btv.bg, в която потребителят ще трябва да познае филма посредством пиктограми.
 • Ще насочваме слушателите към играта, като по радио N-JOY ще пускаме мелодия от музиката на филма.
 • Слушателите, познали филма ще имат шанс да получат награда от спонсора на играта.
 • Победителите в играта ще бъдат анонсирани в следобедния блок по радио N-JOY - „Приятно разсеяни с Деси“ от 14:00 до 18:00 ч.

Интеграцията на търговската марка на спонсора е предвидена в посочените цени, като конкретният подход е предмет на допълнителни разговори с екипа на медията. Финансовите условия са валидни в целостта на спонсорския пакет. Цените в лева без ДДС и са крайни и не подлежат на допълнителни отстъпки.

С цел разширяване на опциите за интегрирано присъствие на Вашите търговски марки в платформите на bTV Media Group, екипът на отдел Продажби ще планира в хода на годината тематични пакети с възможност за обвързване с премиум съдържание.

Екипът на отдел Продажби вярва, че по този начин обогатява палитрата от специални проекти, с които ще допринесе за постигането на Вашите комуникационни цели.  

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]