Специалният си ТИ

Този Свети Валентин празнуваме любовта и вниманието към себе си с покана за „ергенско парти“ в платформите на bTV Media Group

Реклама

Ех, празникът на влюбените – време, в което да обърнеш специално внимание на човека до себе си, да празнувате под приглушената светлина от ароматни свещи в планинска вила на фона на Майкъл Болтън и блюдо от молекулярни антипасти със завидна презентация, от която струи енергията на млад шеф-готвач.

Да, това може и да е реалността за някои влюбени двойки, но как празнуват необвързаните – тези, които романтичния полъх на празника подминава с нотката на дискриминационна лекота и води до (себе)отричане и предпочитание на българската почит към сомелиерството – Трифон Зарезан. За необвързаните денят на Свети Валентин е поредното напомняне, че за поредна година празнуват сами в компанията на добре обработена реколта от миналогодишно грозде и домашни разядки, надлежно пакетирани в най-близкия супермаркет.

В контраст с дозата съжаление, което тази реалност може би поражда у някои хора, bTV Media Group ви кани тази година да празнувате най-важната любов – тази към себе си! Ежедневието на необвързаните може да бъде толкова приятно в компанията на верни приятели, нестихващ хумор и забавни предавания по телевизията и онлайн. Всеки рекламодател (обвързан и необвързан) ще може да се включи в активностите, подготвени от екипа на bTV Media Group, които ще направят празника на аудиторията незабравимо хумористичен. Съвсем скоро ще ви запознаем със специалното тематично предложение, с което ще може да станете част от Свети Валентин на необвързаните!

На фокус е най-новият формат в ефира на bTV – „Ергенът“, който идва с обещание за любов, умерена доза романтична драма и много екзотика. Феноменът в световен мащаб разказва за един мъж, чийто житейски път все още не го е срещнал с половинката му. Такава съдба споделят и дамите, борещи се за сърцето му. Епизодите, разкриващи пътя към откриването на любовта, са чудесен начин за развлечение и поглед отвъд собствената суета на живота без половинка за Свети Валентин.

И тъй като класиката е винаги добър избор, bTV Cinema е подготвила маратон с веселата приятелска компания от трилогията „ Последният ергенски запой“ и седмица с избрани филми на брилянтния комик и любим персонаж от поредицата, Зак Галифианакис. Смях, купон по ергенски и саркастичен хумор на високо ниво – какво повече е нужно за едно добро прекарване?

Комуникационната кампания ще бъде подсилена в „Преди обед“ с интересна тема, в която фокус ще са емоциите, предизвикателствата и лайфстайла на необвързаните, както и алтернативи за празнуване на Св. Валентин.

В дигитална среда ще запознаем потребителите с пикантни и забавни истории от ергенския живот на известни личности от света на спорта и културата и развлеченията, а на слушателите на нашите радио канали ще дадем възможността да отправят послание към любим човек.

Позволете си да празнувате любовта към себе си – най-важната предпоставка за преминаване в лагера на успешно обвързаните. Възможностите за рекламодателите да се включат и съпреживеят емоцията на аудиторията са разнообразни, а хумористичният съдържателен контекст е подходящата среда за успешна и запомняща се бранд комуникация с добавена асоциативна стойност.

Съвсем скоро ще споделим подробности за тематичния пакет и екипът ни е на разположение да предложи най-подходящите начини да участвате в създаването на доброто настроение!