Станете част от забавната атмосферата на Хелоуин

Специална Хелоуин ОфертаНа всички платформи

Реклама

Каним ви да споделите емоцията на Хелоуин заедно с нашата аудитория чрез запомнящо се присъствие в уникалната комбинация от телевизионни, радио и дигитални платформи.

През месец октомври предлагаме брандирано обвързване със специалната селекция от топ заглавия в МегаХит слота по bTV и ко-брандирани анонси, промотиращи филмовия слот. Брандираният Хелоуин promo-bug е планиран във всички часови пояси на bTV.

Допълнително ангажиране на аудиторията ще бъде постигнато посредством брандиране на комедийния канал bTV Comedy.

Вниманието и на най-малките зрители може да бъде привлечено, ако обвържете марката си с конкретен герой на Cartoon Network в партньорски спот.

В периода преди Хелоуин в ефира на радио N-Joy организираме забавна игра, в която слушателите ще имат възможност да се  включат активно и да спечелят вълнуващи награди от спонсора. Предвидени са три опции за игра, като клиентът може да избере един от тях.

1. Какъв тип Хелоуин създание сте? - Бърз и забавен тест от 3-5 въпроса в сайта на радиото, чиито отговори определят дали участникът е  върколак, вещица или вампир.

2. Хелоуински сигнал - Слушателите следят за специалния Хелоуински сигнал, като трябва да наберат *7576, за да направят най-запомнящото се обаждане и споделят кой е сигналът – вой на вълк, смях на вещица или разопаковане на бонбони.

3. Пакост или лакомство? - Слушателите ще пробват късмета си с колелото на късмета на радио N-JOY, за да спечелят „пакост“ или „лакомство“ и награди от спонсора.

В периода преди Хелоуин в лайфстайл сайта на bWEB ще създадем брандирана секция, в която ще разкрием тайните на добрата и ефектна Хелоуин маскировка чрез авторски видеа и статии. Рекламодателите ще получат 100% брандинг на секцията в ladyzone.bg, както и банер и видео комуникация с DMP таргетиране в цялата мрежа на bTV Media Group.

Екипът на отдел „Продажби“ остава на разположение при желание заедно да създадем още по-запомнящи се интеграции!

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]