Тайните на киберсигурността

Специална радиорубрика ще запознае малки и големи как да сърфираме в интернет. Вижте предложението ни за присъствие по-долу

Реклама

През есента на 2022 г. bTV Radio и Radio N-JOY обединяват усилия около темата за киберсигурността и опасностите, които се крият в интернет пространството. Двете радиостанции ще разработят специална рубрика, която ще постави фокус върху това как да потребяваме, качваме и търсим съдържание онлайн без риск за личната ни сигурност. Целта на инициативата е повишаване информирането и образоване на аудиторията, като основна целева група са младите подрастващи, които прекарват все повече време в интернет. Но освен децата възрастните също могат да повишат своята дигитална култура.

Онлайн фишинг, кибертормоз, контакт със злонамерени лица, достъп до неподходящо съдържание и пиратско такова са само част от опасностите, които се крият в интернет. Подобна тема има своето място в радиоефира на bTV Radio Group, като се набляга сериозно на тази социална кампания. Радиоефирите си партнират с най-легитимните организации в областта, като Българската асоциация по киберсигурност и Европейската организация за киберсигурност като експерти в сферата. Всички обединени около мисията за създаване на плодотворна, сигурна и предвидима интернет среда. 

„Тайните на киберсигурността“ ще  бъдат дискутирани в ефира на bTV Radio и радио N-JOY. Спонсорски заставки и промо анонси са само част от рекламните форми, чрез които се отразява подкрепата на брандове, свързани с тези така важни и общественозначими въпроси. Рубриката дава възможност за контекстуално интегриране на марките и посланията им в съдържанието.

Ако и вие припознавате темата за киберсигурността като значима, можете да се включите в чисто новата радиорубрика. Предложението на bTV Radio Group за вашето позициониране можете да намерите тук.