Реклама

През месеците март и месец април bTV Media Group предлага на своите партньори специални условия за присъствие във висококачественото си телевизионното съдържание, консумирано в дигитална среда, чрез оферта за пакетно купуване на премиум продуктите ни - лайвстриймът на bTV и секцията на сериала „Скъпи наследници“ на btvplus.bg.

Както платформата btvplus.bg, така и лайфстриймът на bTV (http://www.btv.bg/live/) предоставят на рекламодателите достъп до аудитория с различен начин на консумиране на ТВ съдържание, която е трудно достъпна чрез рекламни кампании в телевизионен ефир.

Като мулти-платформена медия bTV Media Group има възможността да предостави специални условия за комуникация в дигитална среда в ТВ съдържанието на премиум продуктите и каналите си: сериалът „Скъпи наследници“ и лайвстриймът на bTV.

В предлoжението ще намерите позициониране на видео спотове, както в цялото съдържание на платформата btvplus.bg, така и в секция „Скъпи наследници“, където всеки ден над  30 000 потребители гледат последния епизод.

Пакетът „Телевизия в Уеб“ за месец март предоставя възможност за силна и въздействаща интеграция на посланията на бранд на рекламодател във висококачественото ни видео съдържание.

С над половин милион видео гледания, рекламодателите имат невероятната възможност да откроят своите брандове и продукти по оригинален и запомнящ се от потребителите начин.

Специални условия на пакета: Може да използвате 30‘‘ спот на цената на 20‘‘ .

Пакетът важи за март и април.

Пакет „Телевизия в Уеб“ 

 

Екипът на bWeb е готов да предложи и други подходящи варианти за изграждане и развитие на присъствието на вашия бранд във висококачественото видео съдържание на btvplus.bg.

 

 

 

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: [email protected]