Тройна Коледа в bTV Radio Group

Реклама

Този сезон сме решени предпразнично да разведрим настроението на спонсорите и аудиторията с три атрактивни идеи в ефира на р радио N-JOY.

Първата идея ще е музикално предизвикателство, което Ви дава възможност да обвържете бранда си с активност във Facebook профила на радиото. Ежедневно ще публикуваме две коледни песни, като условието към участниците в играта е да гласуват за предпочитаното парче със сърчице или палец. Песента, която спечели повече реакции, ще звучи през следващия ден, брандирана от Ваша спонсорска заставка. Всеки участник, който се е включил в гласуването, има възможността да спечели подарък от рекламодателя.

Втората опция за интеграция на бранда Ви е чрез празничен поздрав преди песен, който ще маркира Вашето спонсорство.

Чрез рекламната форма до 10“ ще можете да отправите своите сърдечни пожелания към многобройната аудитория на радио N-JOY, след което ще звучат любими коледни изпълнения. Така ще популяризираме името и търговската Ви марка, като ги позиционираме в най-подходящия програмен сегмент и в изключително положителна среда.

Третият вариант за присъствие в различните платформи на радиото е обвързан с позитивните усещания, касаещи малките моменти в забързаното ни ежедневие. Ще очакваме слушателите да споделят техните малки моменти на  радост и вълнуващи емоции. Тази активност ще се проведе в сайта на радиото, където ще споделяме съкровените послания с аудиторията си. Секцията ще е брандирана с изображения на спонсора и с налична информация за продуктите Ви и самите Вас. Тук също предлагаме опция участниците да печелят награди от рекламодателя.

Включете се в празничното настроение, избирайки най-подходящата опция за Вас!
Свържете се с нас на [email protected].