Вниманието гарантирано: Месец Май идва с безброй изненади и възможности в платформите на bTV Media Group

Пролетният месец разкрива старта на премиерни и дългоочаквани заглавия в телевизионната програма, а уеб пространството предлага обогатено съдържание и два изцяло нови сайта

Реклама

Петият месец от годината има интересна символика – според нумерологията 5 е числото на приключенията, предизвикателствата и на емоционалната чувствителност. Пет са и сетивните органи на човек, с които всеки от нас усеща заобикалящата действителност, което прави месец Май зареден с емоция и новости, както и трепетно очакване за предстоящото лято.

Развлеченията дебнат отвсякъде и то в момент, в който аудиторията активно ги търси. Именно затова през Май и програмата на bTV Media Group ще обедини в едно забавление за всички сетива и предпочитания.

Още в началото на месеца на 3 май стартира дългоочакваният втори сезон на зрителския фаворит „Съни бийч.“. Епизодите ще стартират с излъчвания във вторник и сряда от 21.00 часа. Към актьорския състав този сезон ще се присъединят и много нови попълнения, сред които Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Жоро Тошев, Влади Въргала и Анжела Недялкова за един още по-вълнуващ и заплетен сюжет. Съвсем скоро екипът ни ще разпространи и специалното предложение за асоциация със сериала.

Смехът ражда смях, и именно затова на същата дата през Май стартира и премиерната развлекателна продукция от кралете на комедийния жанр – “Дъ Шоуто“. Половинчасовият формат събира на едно място Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова, които ще гарантират доброто настроение пред екраните под режисурата на Димитър Митовски. „Дъ Шоуто“ е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени чрез автентичния талант на всеки от актьорите. Влизайки в класически събирателни образи, те ще коментират актуални теми в комичен „сблъсък“ с чувство за хумор, съчетание от скечове, автентични образи и актьорски импровизации.

Краят на м.Май ще маркира завръщането на премиерни епизоди от любимия зрителски формат "Смени жената" със старт от 27.05., петък.

Наред с дългоочакваните премиери, месец Май настъпва и с няколко особено емоционални финалa, които съчетават зрителската потребност за любов, изумление и радост. На 15 май ще бъде избран победителят в осмия сезон на „България търси талант“, давайки завършека на този наситен с изненади формат. Възможностите за присъствие включват отново несравнимата по ефективност 360-градусова livestream интеграция, която прави зрителя част от сценичната тръпка, за която екипът ни ще сподели детайли съвсем скоро.

Трескаво е и очакването на финала на най-романтичното риалити в ефир – „Ергенът“. Коя ще бъде избраницата на Виктор и как ще се развият до края взаимоотношенията между дамите ще се разкрие в петък, 20 май, веднага след финалния епизод на първия сезон на „Мен не ме мислете.“

Пакет от разнообразни алтернативни форми в ТВ ефир ще отличат и обвържат клиента с изумително съдържание, с което вниманието е гарантирано.

Брандиран промо бъг за месеца на големите финали, планиран по време на излъчване на топ заглавията, и спонсорски заставки преди и след вълнуващите финални епизоди на форматите ще дадат възможности за рекламодателите да станат част от преживяването на зрителите.

В допълнение, специални спонсорирани промота с промо таг, комуникиращ месеца на големите финали, и излъчени в разнообразни часови слотове, ще обвържат спонсора както с вълнуващи телевизионни заглавия, така и с пъстри емоции и забавление на различни нива.

Към микса от bTV канали ще добавим радио ефир, който ще разнообразим с нестандартни рекламни форми като каунтдаун и спонсорска заставка. Чрез тях ще отброим оставащото време до финала на любимите формати и ще оповестим предстоящите хитови премиери. По този начин радио N-JOY и bTV Radio неотлъчно ще съпътстват кулминацията на ТВ реалити сезона и ще промотират новите ТВ продукции на месец май, като оповестят спонсорството на клиента.

За феновете на спорта каналите и платформите на bTV Media Group готвят съдържание от няколко дисциплини, в които родният зрител има изявен интерес. Наред с финалите на Лига Европа, Лига на конференциите и Шампионска Лига, стартиращи от 18 май, RING продължава излъчването на финалните кръгове от първенствата Лига Португал Bwin  и Серия А.

Едно от най-дългоочакваните събития за годината е боксовата гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви на 14 май в Калифорния. Специален екип на bTV Спорт ще отразява на живо емоцията от двубоите на родните боксьори, като съперник на Кубрат Пулев се очаква да бъде американецът Джери Форест. Главното събитие на вечерта, обаче, ще бъде двубоят между Тервел и бившия световен шампион Сергей Ковальов. Зрителите ще могат да следят всичко както в социалните мрежи, на btvnovinite.bg, така и на новия сайт със спортно съдържание от bTV Media Group - https://btvsport.bg/. Сайтът е естествена следваща стъпка от развитието на дигиталното портфолио на медийната група и ще предоставя горещи новини, интервюта, срещи със суперзвезди и техните треньори, резултати от спортните надпревари и статистика на живо, пълна програма на спортните събитията, както и богато видео съдържание.

Неизчерпаемият ресурс от развлечения има своето име – Май, а дестинацията за съпреживяване на разнообразното зрителско приключение са платформите на bTV Media Group. С радост ще споделим всички възможности за рекламодателите да станат част от сетивното шествие на аудиторията, с което вниманието е гарантирано. Екипът ни остава на разположение да предостави повече детайли и информация.