Битката на титаните – Деси Стоянова и Сашо Кадиев в приятелско съревнование по почистване заедно с Rowenta

bSTARS и Rowenta в партньорство в социалните мрежи на водещите на „Преди обед“

Реклама

През месец ноември Rowenta предизвикаха Деси Стоянова и Сашо Кадиев да изпробват новия модел на мултифункционалната прахосмукачка Clean & Steam Multi. С цел да достигнем до максимално широка аудитория, bSTARS предложи на клиента крос-комуникация в Инстаграм профилите на Деси и Сашо, осъществена под шапката на приятелско съревнование по почистване у дома. Звездните водещи на „Преди обед“ имаха за задача да тестват уреда и различни негови приставки и режими.

Деси и Сашо стартираха своята комуникация предизвиквайки аудиторията си в Инстаграм да познае кой ще бъде по-скоростен и прецизен в чистенето – Сашо в къща с 3 дами и 5 кучета или Деси – майка на 2 момчета и грижовна съпруга. Публикациите, заедно със сторитата към тях, постигнаха рекордно високи резултати с над 120 000 рийч, както и множество коментари от аудиторията във връзка с кампанията.

Малко над 2 седмици по-късно, в две забавни видеа, Деси и Сашо, всеки в своя типичен стил и с доза хумор, показаха функционалностите на прахосмукачката Rowenta Clean & Steam Multi.

Кампанията в партньорство между bSTARS и Rowenta достигна до широка аудитория, представяйки по нестандартен и автентичен начин продукта изцяло в стила на двамата водещи и техните лични профили в социалните мрежи.

 

 

 

КЛИЕНТ: ROWENTA
КАМПАНИЯ: CLEAN & STEAM MULTI
СЕЗОН: ЕСЕН 2020
КАНАЛИ: СОЦИАЛНИ МЕДИИ НА КЛИЕНТА И ЛИЦАТА НА МЕДИЯТА
АГЕНЦИЯ: DENTSU BULGARIA & DNK

Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]