Deichmann и радио N-JOY със специална рубрика за почитателите на модата

Ефирът на радиото поднася информация за предстоящите колекции на верига магазини Deichmann

Реклама

По повод 110 години от създаването на магазините за обувки Deichmann в колаборация с екипа на радио N-JOY, създадохме специална рубрика в радиоефира. В периода от февруари до ноември месец слушателите ще могат да чуят 20 рубрики в „Сутрешното шоу на Инспектор N-JOY”. Водещият и  негови събеседници ще поднасят интересна информация за бранда Deichmann. Рубриките ще бъдат анонсирани с промо-анонси в рекламен блок и с лайв-анонси от водещите. На сайта на N-JOY  рубриките ще бъдат представени с визии, съобразно темата и с кратък основен текст, към който ще се прибавя описание за всяка нова тема. Kъм всяка рубрика радиото пуска постове във Facebook страницата си с линкове към сайта и Facebook страницата на спонсора.

Първите две рубрики вече бяха излъчени със специален акцент върху спортните сникърси на Skechers. В тях специално участие взе слънчевата водеща на радио N-JOY Доменика Димитрова. С много настроение и любопитни факти заедно с Инспектор N-JOY те поднасят информация за новите модели в пролетно-лятната колекция на Deichmann, които от малко магазинче за обувки се превръщат в световна търговска верига!

Предизвикателни, цветни, изключително стилни и удобни - Дайхман навлиза в новия сезон спортно,  a една от топ марките, на които залага, е Skechers!  Леките и въздушни сникърси  привличат с пастелни до ярки цветове, масивни цветни подметки, както и със страхотна баскетболна, ретро или ретро тенис визия. Само добро настроение: картини с флорални мотиви, закачливи надписи Love, сърчица или цветни перли в хипи стил с всяка крачка раздават по малко любов на света.