Един инспектор, осем града, десет автомобила – историята на една успешна рекламна кампания

Радио N-JOY успешно реализира едно ново приключение на Инспектор N-JOY с партньорите ни от Hyundai

Реклама

Инспектор N-JOY стана част от първото по рода си национално Hyundai Road Show, като предложи на партньорите от Hyundai уникална рекламна форма. В рамките на 20 дни популярният радиоводещ от сутрешното шоу на N-JOY обиколи страната в компанията на 8 автомобила Hyundai и даде възможност на всички фенове на високите скорости да видят на живо и онлайн всички екстри на различни модели коли от марката.

Докато мащабната група от автомобили обикаляше 10 града в страната и предоставяше свободен тест драйв на място на всеки желаещ, Инспектор N-JOY разкриваше детайли за всяка от колите, както на терен, така и ефирно на широката аудитория. Само по радио N-JOY всеки заинтересован можеше да научи най-актуалната информация от пътешествието на Инспектора, който ежедневно развеждаше феновете из интериора на всяка една кола с панорамни видеа, директно от шофьорското място.

Емблематичният радиоводещ беше на място с екипа на Hyundai във всеки град, който Road Show-то посети. Ежедневно той предоставяше на място и в каналите на радио N-JOY ексклузивни новини, снимки и репортажи от мястото на събитието. С много чувство за хумор и непринуден подход Инспекторът успя да покаже цялото портфолио от автомобили, включително последните поколения на 4х4 моделите Santa Fe и Tucson N-Line, динамичната KONA и най-новия компактен модел на Hyundai i30. Инспектор N-JOY продължи да подкрепя дългогодишната си зелена инициатива, като за своите почитатели  и феновете на новите технологии той представи революционните модели с алтернативно задвижване IONIQ – първият модел в света с три електрифицирани моторизации: hybrid, plug-in hybrid и electric, както и първият в света компактен SUV със 100% електрическо задвижване – Hyundai KONA Electric.

Със силата на радиоефира, събитията на място, алтернативното рекламно позициониране чрез видеата и присъствието и атестациите за качеството на автомобилите от Инспектора, Hyundai Road Show се превърна в една успешно реализирана рекламна кампания.

Още за пътешествието на Hyundai Road Show и от всяка една локация може да се открие в каналите на радио N-JOY и Facebook страницата на Hyundai.

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: sales@btvradiogroup.bg