Гласът на България и Tuborg Open отново сбъдват мечти

Керана е избрана да работи с The Chainsmokers като част от колаборацията между Гласът на България & Tuborg Open 2020

Реклама

Музикалните фенове в България избраха взривящата Керана да е талантът, който тази година ще бъде част от платформата Tuborg Open. Младата изпълнителка успя да стигне до финала на шоуто „Гласът на България“ и сега ще има възможността да работи с носителите на Грами и топ-изпълнители от класицията на Billboard, The Chainsmokers, за да създаде изцяло ново парче.

Tuborg Open се завърна в България през 2020 г., за да накара хората да открият нова и вълнуваща музика отвъд пределите на вече познатото, с което сме свикнали. Керана ще има уникалния шанс да смеси своя собствен музикален стил с този на The Chainsmokers, за да създаде едно изцяло ново парче с музика на американските звезди.

"Не мога да повярвам, че имам възможността да съм част от този проект и да запиша ново парче с музиката на The Chainsmokers. Още всичко е много нереално за мен, но съм благодарна на всички хора, които ме подкрепиха и ми дадоха този шанс", споделя Керана.

В предходния сезон на Гласът, като част от музикалната платформа Tuborg Open, която свързва популярни световни изпълнители с местни артисти, Clean Bandit избраха Ива Георгиева да запише нова версия на хита им „Мама“, която привлече над 1.3 млн. видео гледания в YouTube канала на бТВ Медия Груп.

Това е третата година за музикалната платформа Tuborg Open в България и втора година, в която Карлсберг България надгражда широко-обхватна комуникационна кампания в каналите на bTV Media Group.