История за едно сладоледено лято, споделено с Инспектор N-JOY

Кампания на сладоледи Familia Galaxy и Радио N-JOY се превърна в хит в социалните мрежи

Реклама

Радио N-JOY обича да радва своите слушатели с подаръци, а лятото е любимото ни време да раздаваме разхлаждащи наслади, което ни направи и перфектният партньор за промоционалната кампания на сладоледи Familia Galaxy. В продължение на 3 седмици през месец юни предизвикахме слушателите на радио N-JOY да се включат в играта „Сподели с инспектор N-JOY и сладоледи Familia Galaxy“, като отговарят на летните ни въпроси във Facebook страницата на радио N-JOY.

Споделянето винаги е приятно, но този юни споделянето с Инспектор N-JOY донесе допълнително удоволствие, а именно много сладолед и награди от сладоледи Familia Galaxy. Слушателите имаха възможност да се включат в играта като отговаряха на дневни въпроси, зададени в специални постове. За да бъде кампанията споделена, направихме кобрандирани рамки, които позволиха позициониране на бранда на Familia Galaxy в страницата на радиото да бъде естествено за нейните потребители. Обвързването на логото на радиото с визията на клиента добави нова степен на доверие към начина на провеждане на играта и легитимирането на поднесените интересни факти за сладоледите Familia Galaxy.

Клиентът избра позициониране с емблематичния Инспектор N-JOY, който всеки ден споделяше интересни факти за сладоледите и приканваше слушателите да се включат в играта от ефира на радиостанцията и „Шоуто на Инспектор N-JOY”.

В края на седмицата един участник печелеше сладолед за цял месец от Familia Galaxy! Цели кашони сладоледена фантазия бяха раздадени по време на кампанията „Сподели с инспектор N-JOY и сладоледи Familia Galaxy“, а в коментарите под постовете разбрахме страхотни истории за сладоледените преживявания на нашите слушатели. В кампанията се включиха забележителните 11 700 участници.

Какво става, когато към лятното настроение се добави и мнооого сладолед? Една чудесна кампания със сутрешното шоу по радио N-JOY и новата ни игра „Сподели с Инспектор N-JOY” и сладоледи Familia Galaxy“!