Музикалната платформа Tuborg Open с мащабна комуникационна кампания в каналите на bTV Media Group

В рамките на проекта групата Clean Bandit избраха за специален запис на техния хит “Mama” участник от „Гласът на България“

Реклама

Музикалната платформа Tuborg Open, която свързва популярни световни изпълнители с местни артисти за уникална колаборация, тази година работи в партньорство с британската група Clean Bandit, които избраха за български представител финалистката в „Гласът на България“ - Ива Георгиева!

Ива беше избрана от Clean Bandit на грандиозния финал на „Гласът на България“ и в момента усилено работи по записа на специална нова версия на мега хита на бандата “Mama”, която ще излезе съвсем скоро. Зрителите на bTV ще бъдат първите, които ще чуят песента и ще видят клипа към нея, а слушателите на радио N-JOY ще могат да й се наслаждават през летните месеци.

Съвместният проект между Tuborg Open и „Гласът на България“ е подкрепен с мащабна мултиплатформена комуникационна кампания в bTV Media Group в рамките на три месеца.

Това е трета година за платформата Tuborg Open, която е най-мащабната към момента. Посланието е “Open to more” – отворени към нови изживявания, нови приключения, нова музика, нови усещания от различни култури. Британците Clean Bandit имат издадени 2 албума, от които са продадени 44 милиона копия от колаборациите им със Sean Paul, Zara Larsson, Demi Lovato, Craig David, KYLE, Ellie Goulding.

Клиент: Carlsberg

Агенция: Initiative

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg