Най-подходящият смарт подарък за цялото семейство

Сашо Кадиев и Катето Евро презентират Huawei Watch D в забавно видео в YouTube канала на Yettel Bulgaria

Реклама

Да избереш универсално добър подарък за своите най-близки става все по-лесно. С лансирането на най-новия смарт часовник Huawei Watch D в магазинната мрежа на Yettel Bulgaria, телекомуникационният оператор предлага на потребителите подходящ продукт за цялото семейство.

За да илюстрира най-добре предимствата на Huawei Watch D, Yettel избра да си колаборира с обичаното семейно дуо и лица от ефира на bTV – Сашо Кадиев и Катето Евро. В най-новото видео от поредицата „Смарт Ревю“ в канала на Yettel Bulgaria в YouTube, Сашо разказва на аудиторията за своя избор и кое го прави изключително полезен за ежедневието както на спортисти, така и на техните по-възрастни родители. Huawei Watch D е първият смарт часовник, който измерва кръвното налягане прецизно и прави ЕКГ анализи, в допълнение към останалите функционалности, сред които над 70 спортни режима, здравни показатели и дълъг живот на батерията.

В клипа виждаме изненадана и доволна Катето Евро, когато получава подаръка от своя загрижен син. С неподправен хумор и в естествена семейна колаборация, двамата пресъздават емоцията и спокойствието, които осигурява Huawei Watch D.

Това е вторият клип, за който Yettel Bulgaria кани лице от ефира на bTV за поредицата си в Youtube. Тук може да си припомните и избора на мобилно устройство на Натали Трифонова.