Първата бранд интеграция в 360° Live Video в България - на сцената на финалния епизод на „Гласът на България”

JACOBS се довери на bTV Media Group и стана първия рекламодател, възползвал се от уникалната възможност да популяризира продуктите си чрез LIVESTREAM VR 360°

Реклама

Единственият LIVESTREAM VR 360° от големия финал на „Гласът на България“ на 3 юни 2018  г. предостави уникално по рода си преживяване на зрителите, както и невероятна възможност за ефективно рекламно позициониране, от което се възползва брандът JACOBS със съдействието на медийна агенция HAVAS. За реализацията на този проект bTV Media Group партнира с 5th DEGREE STUDIO, които осигуриха технологичното изпълнение. VR видеото, което съчетава висококачествено съдържание и иновативни въздействащи технологии, се излъчи онлайн на glasat.btv.bg и даде 360° достъп на живо до сцената на шоуто.

По време на живото предаване анонсите на водещите препращаха към сайта на музикалната надпревара и VR 360°технологията. 360°-то видео предложи на аудиторията уникално технологично изживяване в култовия формат, като всеки потребител се пренасяше на живо, директно на сцената. Специално за 360° VR видео бяха изработени кратки бранд анимации, наречени 360° Live Advertisement Forms. По време на 360° Live стрийма на финала на „Гласът на България“ анимацията беше видима, независимо от посоката на стрийма. Анимациите бяха предварително подготвени под формата на 360-градусово видео с алфа канал.

Освен VR видеото JACOBS избра и допълнителна онлайн комуникация – продуктово позициониране в бекстейдж, премиум банер комуникация на страницата на предаването и цялото портфолио на BMG.

Чрез успешното реализиране на LIVESTREAM VR 360° и обогатяването на портфолиото си от алтернативни форми на реклама bTV Media Group предоставя на партньорите си нова и атрактивна медийна среда за комуникация на брандовете им. Чрез нея посланията достигат едновременно до многобройните ТВ и онлайн потребители. За пореден път медийната компания предложи успешно решение, базирано както на най-новите технологи, така и на висококачественото съдържание. 

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: [email protected]