Радио N-JOY и Dunkin‘ в ефективна крос-платформена колаборация

Нови елементи надградиха популярната игра на радиото „Офис настроение“

Реклама

Една от най-успешните игри в ефира на радио N-JOY – „Офис настроение“ осъществи  партньорство с Dunkin‘. Комуникацията беше в контекста на философията на продуктите с марката Dunkin‘ и историята на световната верига.

В продължение на 2 седмици един от всички офиси, регистрирали се за участие и отговорили вярно на въпроса за деня, печелеше вкусни и ароматни награди от Dunkin‘, на лотариен принцип. За по-висока ефективност играта беше продължена и с подстраница в интернет сайта на N-JOY в секция „Игри”, отговорите бяха публикувани във Facebook страницата на радиото, с тагове към  профила на Dunkin‘ в социалната мрежа.

Играта беше надградена с нови елементи – съпътстваща рубрика и визуализация, което  провокира висока степен на активност от страна на участващите и приятно изненада печелившите офиси, които бяха въвлечени на живо във вкусното приключение.

В рубриката „Яж, пътувай и обичай“ водещата Дани Райкова – хоби-готвач и един от ярките участници в кулинарното шоу MasterChef, обогати информацията за Dunkin‘ с интересни факти и допринесе за открояването на бранда в съзнанието на слушателите. В допълнение, Дани Райкова лично зарадва печелившите офиси - с чаша ароматно Dunkin’ Dark Roast кафе и най-вкусните донaти, които им ги занесе лично и улови пред камера автентичните им реакции. Така аудиторията беше ангажирана в дигиталните канали на радиото и чрез 2 оригинални видеа.

Публикациите на Dunkin‘ във Facebook достигаха от 2100 до 3300 потребители в различните дни.

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: sales@btvradiogroup.bg