Тайните на добрия сън, споделени от д-р Неделя Щонова и Мебели Виденов

Брандът избра чаровното лице от „Преди обед“, за да разкаже колко важен е качественият сън

Реклама

Дългогодишният автор и водещ на „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова, изградила доверие у своята аудитория, обедини усилия с Мебели Виденов, които я направиха част от своя блог, пълен със съвети и трикове за по-добър, хармоничен и здравословен начин на живот.

Д-р Щонова е не само специалист невролог, но е наложила и стандарти в съвременната здравна журналистика, благодарение на своите лични и професионални качества. Точно затова тя се оказва перфектният партньор на Мебели Виденов в споделянето на тайните на пълноценния сън и значението му за общото здраве.

В публикацията д-р Щонова разказва за правилата, които трябва да спазваме за качествен и презареждащ сън, касаещи физическата активност, състоянието на духа и навиците, които влияят на способността ни за възстановяване през нощта.

Също така, тя обръща специално внимание на принципите, които да следваме в избора на леглото и матрака, позиционирането му в стаята, влиянието на цветовете в спалнята и вида на светлината върху качеството на съня.

В блог-статията д-р Щонова подкрепя всички споделени съвети с аргументи, които дават ясна представа защо е важно да обърнем особено внимание на пълноценната почивка в натовареното ежедневие и как се отразява всеки от посочените фактори на физическото и психическото ни здраве.

Задълбочените знания в сферата на медицината и психотерапията превръщат д-р Неделя Щонова в изключително подходящ посланик на брандове като Мебели Виденов, за които здравето и комфортът на техните клиенти са от първостепенно значение.

Клиент: Мебели Виденов

Период на провеждане на кампанията: Март 2022

Формат/предаване: Блог-статия