Търси се най-сърдечното любовно послание! – Истории за успеха

Празнувахме магията на любовта в ефира на радио N-JOY с игра на EMAG

Реклама

Култовата песен „Love is in the air” елегантно описва настроението, което радио N-JOY успя да създаде в ефира и съзнанието на слушатели в рамките на седмица, когато празнувахме магията на любовта с EMAG.

По повод деня на влюбените обединихме ефира на една от най-обичаните музикални радиостанции в България с онлайн платформата за пазаруване, в търсене на „най-сърдечното любовно послание“.

Независимо дали си обвързан или не, ефирът на радио N-JOY даваше шанс да се включиш в ново закачливо приключение с награди. Отправихме своята покана към всички, които искат да спечелят подарък, който да споделят с любимия човек или да му се насладят самостоятелно.

В рамките на една седмица слушателите можеха да отправят своето любовно послание, в регистрационна форма на сайта на радио N-JOY, независимо дали са в двойка или не. За да вдъхнем кураж на участниците в седмицата на активността чрез жребий раздавахме ежедневни награди от спонсора EMAG.

За нашия партньор бяхме подсигурили не само удоволствието да осигури подаръците на късметлиите, но също така и целодневно присъствие в ефир, както и покритие в социалните канали на радиото.

Най-емоционалните поздрави записахме специално с гласа на техните създатели и излъчихме на специалната дата, 14-ти февруари. Тогава бе избран и големият победител. Той получи комплимент към половинката си - обаждане-изненада от водещ на радио N-JOY.

За приповдигнато настроение на слушателите в деня на празника не само ротирахме най-сърдечните послания, а и дадохме специалната голяма награда от EMAG. Индивидуалните поздрави бяха съпътствани от включвания на живо от водещите ни в трите основни блока на програмата.