Всички А1 звезди на едно място

Компанията отпразнува с помощта на обичани лица от портфолиото на bSTARS

Реклама

Тазгодишното градинско парти на А1 България се проведе на 11 септември в Националния исторически музей. Бляскавото събитие беше посветено на служителите и техните скрити таланти, затова и носеше гръмкото име A1 All-Stars. Организаторите се увериха, че настроението ще е наистина празнично и за целта бяха подготвили за своите гости музика, танци, любими изпълнители и много награди. За водещи на голямото събитие A1 избраха любимото семейно дуо от портфолиото на таланти в bTV Media Group – легендарната Катето Евро и непоправимо забавния Сашо Кадиев.

На сцената излязоха служители от цялата страна, които също като на шоу за таланти, показаха своите скрити заложби. В края на вечерта публиката гласува за своя фаворит, а победителите получиха награди от А1 България.

За да поканят всички гости и да създадат празнично настроение, Сашо Кадиев и Катето Евро отправиха видео поздрави към служителите. В тях те споделиха съвети за излизане пред публика и ги окуражиха да се включат, като покажат своите таланти на събитието. На самото събитие Сашо Кадиев не само пое ролята на водещ на шоуто, но и се включи в едно от сценичните изпълнения, грижейки се за доброто настроение на всички гости.

Участието на различни лица на bTV Media Group в корпоративни събития често е избор на нашите партньори, като така те могат да гарантират доброто настроение на своите служители и успеха на поставените за събитието цели.

Клиент: A1

Период на провеждане на кампанията: септември 2021

Формат/предаване: Събитие на живо, вътрешнокорпоративна комуникация