Златен блясък с участието на bSTARS

Един от най-големите производители на бижута в Европа се довери на лице от вселената на bSTARS

Реклама

Златарската търговия има дълга традиция в Целье, като самото й начало датира от далечната 1446 г. Влиянията на златарската търговия от цяла Европа се обединяват в Целье и го превръщат в истински златарски град. Основополагащият камък на Златарна Целье е положен през 1844г.

Zlatarna Celje те са един от най-големите европейски производители на бижута, със 100 обекта в седем страни. Тяхната мисия се гради върху утвърдената традиция, качество и отличителна марка, и богат избор от продукти.

Подходът им в работата с известни личности е да избират лидери на мнение – модерни хора, посветени на своето призвание, които със своята креативност, страст и постоянност променят възгледите на света и живота на хората към по-добро.

Това е причината да изберат водещата д-р Неделя Щонова, която успешно балансира между различните роли в динамичния живот на съвременната жена, която дава пример на обществото и докосва човешки съдби.

Zlatarna Celje стартира поредица от публикации  колаборация в facebook профила на любимата водеща и по този начин се асоциират с вдъхновението, трудолюбието, социалната отговорност и стремежа към един по-добър и пълноценен живот.